Ainekset
- 400 g yleisperunaa
- 3 kananmunaa
- 6 dl maitoa
- 3 dl täysjyvävehnäjauhoja tai kaurajauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 rkl öljyä
- 200 g naudan tai broilerin jauhelihaa, Mifua tai Härkistä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl kuivattua timjamia
- ½ tl jauhettua maustepippuria
- ½ tl suolaa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 50 g juustoraastetta
Resepti
- Kuori ja raasta perunat. Sekoita joukkoon kananmunat, maito, jauhot ja suola. Anna turvota huoneenlämmössä.
- Kuori ja hienonna sipulit. Puolita kirsikkatomaatit. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Ruskista jauheliha, Mifu tai Härkis öljyssä. Lisää sipulit sekä mausteet.
- Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle jauheliha, tomaatit ja juustoraaste.
- Laita pannari uuniin noin 30 minuutiksi kunnes se on kypsää ja saanut kauniin värin.
Vinkit:
Pannarin päälle voit laittaa jääkaapista juuston, lihan, kalan ja kasvisten loput.
Nopea ja helppo perunapannari vie isommankin nälän. Ruokaisaa pannaria voi kuljettaa evääksi töihin ja piknikille.